Lidmaatschap

Wie kunnen er lid worden?

Personen die een juridische opleiding hebben genoten en binnen de gemeente Leiden en de directe omgeving daarvan woonachtig zijn dan wel in een juridische functie in Leiden e.o. werkzaam zijn of werkzaam geweest zijn kunnen lid worden van het Leidsch Juridisch Genootschap. Daarmee is het Genootschap toegankelijk voor advocaten, notarissen, leden van de rechterlijke macht, juris­ten werkzaam in het bedrijfsleven, de wetenschappelijke sector en de over­heid. Het Leidsch Juridisch Genootschap telt inmiddels meer dan 100 leden.

Wat kunt u als lid verwachten van het LJG?

Als lid van het Leidsch Juridisich Genootschap kunt u 4 interessante lezingen inclusief borrel per jaar verwachten waarmee u uw juridische kennis op peil kunt houden. Ook kunt u gebruikmaken van de uitgebreide netwerkfunctie van het genootschap. Advocaten in opleiding krijgen 1 studiepunt van de Jonge Balie voor het bijwonen van een bijeenkomst.

Contributie

De contributie over 2019 bedraagt € 17,50. De contributie dient te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL80 RABO 0335 5986 33 ten name van Het Leidsch Juridisch Genootschap. 

Wilt u lid worden?

U kunt zich aanmelden als lid van het genootschap door uw gegevens op onderstaand aanmeldformulier op deze pagina in te vullen en te verzenden.  

Liever per post? Download dan het Aanmeldingsformulier en volg de instructies op het formulier.

Aanmelden:

  ManVrouw

   

   

   


  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google privacy policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Leidsch Juridisch Genootschap